Vi flytter det danske Erhvervsliv

Ring på telefon 5353 5454 for at tale med en Flyttekonsulent

Professionel og stress-fri 24 timers flytteservice i hele Danmark

Stress-fri flytteservice til erhvervskunder

Hos Flyttekompagniet har vi stor erfaring med at udføre erhvervsflytninger for både store og små virksomheder. Vi ved, at din virksomhed er dit levebrød, og i Flyttekompagniet tager vi din flytning seriøst. Vi koordinerer altid erhvervsflytninger i tæt samarbejde med jer, sådan at vi sammen kan finde den mest hensigtsmæssige løsning, og dermed sikre, at flytningen går mindst muligt ud over jeres arbejdstimer og daglige drift. Vi er eksperter i erhvervsflytning, planlægning og logistisk, og 9 ud af 10 flytninger sker inden for det aftalte tidsrum.

Vi er altid fleksible ift. vores arbejdstimer, og kan – såfremt det ønskes – sagtens bookes til foretage eventuel opbevaring, nedpakning og selve flytningen udenfor jeres arbejdstimer.

Det er også muligt at planlægge flytningen således, at den tages i etaper over flere dage, hvis dette skulle passe bedre.

Ydermere har vi også stor erfaring med interne erhvervsflytninger, og kan dermed nemt få omarrangeret jeres møblement i både store og små virksomheder.

Få et gratis tilbud på din flytteopgave i dag – kontakt en flytterådgiver på telefon 5353 5454 24 timer i døgnet.

Udvalgte kunder hos Kompagniet

One-stop Destination Til Dine Flyttebehov

Lokal Flytteservice

Flytter du dig i livet? Hos Flyttekompagniet får du altid en fast lav pris, når du skal flytte lokalt.

Få et tilbud

Langdistanceflytning

Skal du flytte langt? Du får altid faste lave priser på flytninger i Danmark og internationalt.

Få et tilbud

Pakketilbud

Benyt dig af et vores pakketilbud med faste, timebaserede priser på din flytning.

Få et tilbud

Flyttekasse service

Som kunde hos os kan du benytte dig af vores flyttekasseservice med flyttekasser leveret til døren.

Få et tilbud

Kontorflytning

Skal virksomheden flytte i nye lokaler? Vi hjælper dagligt virksomheder med at komme videre.

Få et tilbud

Opbevaringsservice

Som kunde hos os kan du drage nytte af vores opbevaringsmuligheder over hele Danmark.

Få et tilbud

6 gode grunde til at flytte med Kompagniet

 • 1

  Garanteret Fast Pris

  Hos os får du altid en garanteret fast pris, uden skjulte omkostninger. Prisen fastsættes ud fra de effekter, som skal transporteres samt hvor langt de skal flyttes. Over 95% af vores flytninger gennemføres inden for den aftalte pris.

 • 2

  Profesionelle flyttemænd

  Vores interne kurser sikrer, at vores flyttemænd altid er opdaterede på sikkerhed og regulationer. Vi udstyrer også vores flyttemænd med telefoner, for at sikre god kommunikation på din flytteopgave.

 • 3

  Punktlig levering

  Vores forpligtelse til punktlighed er uden sidestykke. Vi har udviklet en række protokoller og procedurer, der skal sikre, at din flytning forløber rettidigt. Faktisk afvikles 9 ud af 10 flytninger til tiden.

slide02-1024x533_done
PDF
 • 4

  Vi dækker hele Danmark

  Med afdelinger i København, Odense, Århus og Aalborg samt omfattende netværk af selvstændige vognmænd i hele landet, strækker vores flytteservice og lokale viden sig til hele Riget.

 • 5

  Sikker flytning

  Vi har stor respekt for dine ejendele og går aldrig på kompromis med din flytning. Vi bruger branchens bedste flyttetæpper og indpakningsmaterialer, for at minimere risikoen for dine ejendele tager skade under flytningen. 

 • 6

  All inclusive

  Vi tilbyder hurtige, professionelle og stress-fri løsninger, hvor alt er inkluderet. Lige fra nedpakning og opbevaring af flyttegods, til de mere komplekse flytninger, der kræver større logistisk planlægning.

Er du klar til at flytte?

Modtag et gratis tilbud inden for 24 timer

Fremhævede kundeudtalelser

Vores arbejdsplads benyttede sig af Flyttekompagniet for 2. gang, og kunne igen konkludere at de arbejder ultraprofessionelt både før, under og efter selve flytningen. De er altid til at komme i kontakt med, og svarer hurtigt og præcist på eventuelle spørgsmål. Derudover oplevede vi begge gange, at de mødte op til tiden og klarede opgaven meget hurtigt. Vi vil derfor anbefale andre at benytte Flyttekompagniet, hvis de ligeså ønsker et punktligt, professionelt og dygtigt flyttefirma.

 

Albert Svendsen

Flyttemændene beklagede sig ikke én eneste gang, da de skulle bære vores tunge ting ned fra et loftrum på 6. sal. Tværtimod havde de stadig overskud til et godt grin, og kunne tilmed også finde overskud til at give min søn en god dag med forskellige små sjove jokes og bemærkninger. Det er i høj grad, hvad vi forbinder med god service udover det sædvanlige!

Trine Meyer

Flyttekompagniet levede op til alle mine forventninger. Deres serviceafdeling var utrolig professionelle, venlige og service-mindede. Jeg måtte flere gange under forløbet ændre flyttedatoen, hvilket absolut ikke var noget problem. De beviste her gentagne gange, at de er lynhurtige, hvad angår effektiv planlægning, koordinering og udførsel. Tilmed fik jeg også inkluderet hovedrengøring på fraflytningsadressen. Skønt med et firma, der kan levere alt hvad man har brug for på én gang.

Jette Knudsen

Scroll til toppen