Hele Danmarks Flyttekompagni med over 900 gode anmeldelser på Trustpilot

Få et GRATIS & UFORPLIGTENDE tilbud på din flytteopgave i dag

Sådan gør du :

 • Beskriv kort din flytteopgave

 • En af vores konsulenter gennemgår din opgave

 • Du modtager dit flyttetilbud inden for 24 timer

???? Vi behandler dine oplysninger i henhold til GDPR

6 gode grunde til at flytte med Kompagniet

 • 1

  Garanteret Fast Pris

  Hos os får du altid en garanteret fast pris, uden skjulte omkostninger. Prisen fastsættes ud fra de effekter, som skal transporteres samt hvor langt de skal flyttes. Over 95% af vores flytninger gennemføres inden for den aftalte pris.

 • 2

  Profesionelle flyttemænd

  Vores interne kurser sikrer, at vores flyttemænd altid er opdaterede på sikkerhed og regulationer. Vi udstyrer også vores flyttemænd med telefoner, for at sikre god kommunikation på din flytteopgave.

 • 3

  Til tiden. Altid.

  Vores forpligtelse til punktlighed er uden sidestykke. Vi har udviklet en række protokoller og procedurer, der skal sikre, at din flytning forløber rettidigt. Faktisk afvikles 9 ud af 10 flytninger til tiden.

slide02-1024x533_done
PDF
 • 4

  Vi dækker hele Danmark

  Med afdelinger i København, Odense, Århus og Aalborg samt omfattende netværk af selvstændige vognmænd i hele landet, strækker vores flytteservice og lokale viden sig til hele Riget.

 • 5

  Sikker flytning

  Vi har stor respekt for dine ejendele og går aldrig på kompromis med din flytning. Vi bruger branchens bedste flyttetæpper og indpakningsmaterialer, for at minimere risikoen for dine ejendele tager skade under flytningen. 

 • 6

  All inclusive

  Vi tilbyder hurtige, professionelle og stress-fri løsninger, hvor alt er inkluderet. Lige fra nedpakning og opbevaring af flyttegods, til de mere komplekse flytninger, der kræver større logistisk planlægning.

Fremhævede kundeudtalelser

Vores arbejdsplads benyttede sig af Flyttekompagniet for 2. gang, og kunne igen konkludere at de arbejder ultraprofessionelt både før, under og efter selve flytningen. De er altid til at komme i kontakt med, og svarer hurtigt og præcist på eventuelle spørgsmål. Derudover oplevede vi begge gange, at de mødte op til tiden og klarede opgaven meget hurtigt. Vi vil derfor anbefale andre at benytte Flyttekompagniet, hvis de ligeså ønsker et punktligt, professionelt og dygtigt flyttefirma.

 

Albert Svendsen

Flyttemændene beklagede sig ikke én eneste gang, da de skulle bære vores tunge ting ned fra et loftrum på 6. sal. Tværtimod havde de stadig overskud til et godt grin, og kunne tilmed også finde overskud til at give min søn en god dag med forskellige små sjove jokes og bemærkninger. Det er i høj grad, hvad vi forbinder med god service udover det sædvanlige!

Trine Meyer

Flyttekompagniet levede op til alle mine forventninger. Deres serviceafdeling var utrolig professionelle, venlige og service-mindede. Jeg måtte flere gange under forløbet ændre flyttedatoen, hvilket absolut ikke var noget problem. De beviste her gentagne gange, at de er lynhurtige, hvad angår effektiv planlægning, koordinering og udførsel. Tilmed fik jeg også inkluderet hovedrengøring på fraflytningsadressen. Skønt med et firma, der kan levere alt hvad man har brug for på én gang.

Jette Knudsen

Scroll til toppen