24 timers flytteservice i hele Danmark

Vi sørger for en gnidningsfri oplevelse, når du skal flytte

Professionel og stress-fri 24 timers flytteservice i hele Danmark

Stress-fri flytteservice til private og erhverv

Hos Flyttekompagniet tager vi flytning seriøst, så du ikke skal. Vi er detaljeorienterede, med den logistiske erfaring, og praktiske ekspertise, til at planlægge og afvikle din flytning fra start til slut. Fra det indledende opkald med vores flyttekonsulent, til du står i dit nye hjem, sigter vi efter at give dig en stress-fri flytning. Vores mål er simpelt – at give dig den perfekte flytteoplevelse.

Vi er meget opmærksomme på, at flytteydelser – ligesom andre ydelser i servicebranchen – er en tillidssag. Derfor er det meget vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig trygge og tilpasse. Af denne årsag har vi valgt, at vores kunder altid skal kunne komme i kontakt med os, hvilket betyder, at vi gennem vores live-chat kører med 24/7-service hele året rundt.

Med mange års erfaring kan vi - udover at tilbyde erfarne, professionelle og kompetente flyttemænd - også tilbyde en fagkyndig kundeserviceafdeling specialiseret i kommunikation, planlægning og generel drift.
Ingen privat flytteopgave er for besværlig, udfordrende, stor eller lille - vi udfører alle typer flytninger uanset omfang og planlægger altid den mest effektive og hensigtsmæssige rute, sådan at det går mindst muligt ud over din økonomi.

Vi har afdelinger i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Uanset hvilket flytterelateret problem der er tale om, kan vi tilbyde hurtige, nemme og hensigtsmæssige løsninger, hvor alt er inkluderet. Alt fra nedpakning, levering/afhentning af flyttekasser, slutrengøring opbevaring af flyttegods til hele flytninger, der kræver nøje og professionel planlægning samt udførsel - vi tilbyder alt, hvad du som kunde kan have brug for i forbindelse med din flytning.

Ønsker du at modtage et uforpligtende flyttetilbud, kan du til enhver tid kontakte os pr. mail på info@flyttekompagniet.dk eller telefon 5353 5454

Udvalgte kunder hos Flyttekompagniet

One-stop Destination Til Dine Flyttebehov

Lokal Flytteservice

Flytter du dig i livet? Hos Flyttekompagniet får du altid en fast lav pris, når du skal flytte lokalt.

Få et tilbud

Langdistanceflytning

Skal du flytte langt? Du får altid faste lave priser på flytninger i Danmark og internationalt.

Få et tilbud

Pakketilbud

Benyt dig af et vores pakketilbud med faste, timebaserede priser på din flytning.

Få et tilbud

Flyttekasse service

Som kunde hos os kan du benytte dig af vores flyttekasseservice med flyttekasser leveret til døren.

Få et tilbud

Kontorflytning

Skal virksomheden flytte i nye lokaler? Vi hjælper dagligt virksomheder med at komme videre.

Få et tilbud

Opbevaringsservice

Som kunde hos os kan du drage nytte af vores opbevaringsmuligheder over hele Danmark.

Få et tilbud

6 gode grunde til at flytte med Flyttekompagniet

 • 1

  Garanteret Fast Pris

  Hos os får du altid en garanteret fast pris, uden skjulte omkostninger. Prisen fastsættes ud fra de effekter, som skal transporteres samt hvor langt de skal flyttes. Over 95% af vores flytninger gennemføres inden for den aftalte pris.

 • 2

  Profesionelle flyttemænd

  Vores interne kurser sikrer, at vores flyttemænd altid er opdaterede på sikkerhed og regulationer. Vi udstyrer også vores flyttemænd med telefoner, for at sikre god kommunikation på din flytteopgave.

 • 3

  Punktlig levering.

  Vores forpligtelse til punktlighed er uden sidestykke. Vi har udviklet en række protokoller og procedurer, der skal sikre, at din flytning forløber rettidigt. Faktisk afvikles 9 ud af 10 flytninger til tiden.

slide02-1024x533_done
PDF
 • 4

  Vi dækker hele Danmark

  Med afdelinger i København, Odense, Århus og Aalborg samt omfattende netværk af selvstændige vognmænd i hele landet, strækker vores flytteservice og lokale viden sig til hele Riget.

 • 5

  Sikker flytning

  Vi har stor respekt for dine ejendele og går aldrig på kompromis med din flytning. Vi bruger branchens bedste flyttetæpper og indpakningsmaterialer, for at minimere risikoen for, at dine ejendele tager skade under flytningen. 

 • 6

  All inclusive

  Vi tilbyder hurtige, professionelle og stress-fri løsninger, hvor alt er inkluderet. Lige fra nedpakning og opbevaring af flyttegods, til de mere komplekse flytninger, der kræver større logistisk planlægning.

Er du klar til at flytte?

Modtag et gratis tilbud inden for 24 timer

Fremhævede kundeudtalelser

Vores arbejdsplads benyttede sig af Flyttekompagniet for 2. gang, og kunne igen konkludere at de arbejder ultraprofessionelt både før, under og efter selve flytningen. De er altid til at komme i kontakt med, og svarer hurtigt og præcist på eventuelle spørgsmål. Derudover oplevede vi begge gange, at de mødte op til tiden og klarede opgaven meget hurtigt. Vi vil derfor anbefale andre at benytte Flyttekompagniet, hvis de ligeså ønsker et punktligt, professionelt og dygtigt flyttefirma.

 

Albert Svendsen

Flyttemændene beklagede sig ikke én eneste gang, da de skulle bære vores tunge ting ned fra et loftrum på 6. sal. Tværtimod havde de stadig overskud til et godt grin, og kunne tilmed også finde overskud til at give min søn en god dag med forskellige små sjove jokes og bemærkninger. Det er i høj grad, hvad vi forbinder med god service udover det sædvanlige!

Trine Meyer

Flyttekompagniet levede op til alle mine forventninger. Deres serviceafdeling var utrolig professionelle, venlige og service-mindede. Jeg måtte flere gange under forløbet ændre flyttedatoen, hvilket absolut ikke var noget problem. De beviste her gentagne gange, at de er lynhurtige, hvad angår effektiv planlægning, koordinering og udførsel. Tilmed fik jeg også inkluderet hovedrengøring på fraflytningsadressen. Skønt med et firma, der kan levere alt hvad man har brug for på én gang.

Jette Knudsen

Scroll til toppen